Željko Sačić: Imigranti ugrožavaju živote policajaca i građana, moramo reagirati! Željko Sačić: Imigranti ugrožavaju živote policajaca i građana, moramo reagirati!
Poziv za konferenciju za medije, koje potpisuju general bojnik Željko Sačić i Rozalija Bartolić, upućen je svim medijima. “Postovani , pozivamo vas na konferenciju... Željko Sačić: Imigranti ugrožavaju živote policajaca i građana, moramo reagirati!

Poziv za konferenciju za medije, koje potpisuju general bojnik Željko Sačić i Rozalija Bartolić, upućen je svim medijima.

“Postovani ,
pozivamo vas na konferenciju za medije,koju cemo odrzati dana 26 listopada 2018. u 12,00 sati,u neposrednoj blzini granicnog prijelaza Maljevac,i to na poziv i inzistiranje tamo živucih građana Republike Hrvatske,koji se osjecaju nezasticeni,ugrozeni,jer nasa Država Hrvatska ne osigurava učinkovito, kako njihovu osobnu sigurnost,tako i ni njihovu imovinu,nepotrebno riskira zdravlje i živote malobrojnih policajaca pred najezdom agresivnih tzv.ilegalnih migranata ..a u stvarnosti ,dirigiranih ,dobro organiziranih , vođenih i čak naoružanih prikrivenih formacija sa temeljnom svrhom destabilizacije zapadno europskih konzervativnih,krščanskih drustava i kultura.
Nacionalna sigurnost Republike Hrvatske je ugrožena,izmedu ostalog,i zbog pasivnosti ,neznanja,neodgovornosti svih odgovornih za zaštitu ustavnog poretka i nepovredivost naših državnih granica i našeg državnog područja,što je samo po sebi teško kršenje odredbi našeg kaznenog,prekršajnog i sigurnosnog zakonodavstva !

Dobro došli,saznajte zašto i tko!!??

Mr.sc.Zeljko Sacic,hrvatski branitelj – umirovljen u cinu general bojnika HV-a i ratni suborci !
UUHBDR RH Zagreb i Zagrebačka županija
Rozalija Bartolić

 • Anonimno

  26. listopada 2018. #1 Author

  A da ne velimo kako se prema zakonu o razminiranju po cijeloj RH nalaze minski sumnjiva područja PROPISNO OBILJEŽENA MINE… RH je, Lidl za mine…

  Odgovori

 • Anonimno

  26. listopada 2018. #2 Author

  Pa trebalo bi ih sve propustiti,pa neka idu dalje na zapad. Ovako smo opet predzidje krščanstva,a oni tako do toga ne drže puno!

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.