Ženama na Viru podijeljeno 400 ruža!

Povodom Dana žena na Viru je organiziran prigodan zabavni program u sklopu kojeg je ženama podijeljeno više od 400 ruža.
Na svečanosti proslave Međunarodnog dana žena na terasi restorana „Kotarina“ djelatnici Općine Vir i općinskog poduzeća „Vir turizam“ uz čestitke i poljupce podijelili oko 400 ruža.
icoPjesmom su ih dočekali raspjevani Bibinjci iz trija „Bura“ s Ivicom Sikirićem Icom, a suhim i drugim kolačima te kavom i osvježavajućim napicima poslužili su ih konobari virskog restorana. Obilježavanju Dana žena na ispunjenoj terasi „Kotarine“ nazočili su i predstavnici općinske uprave, djelatnici Općine Vir i komunalnih poduzeća, članovi njihovih obitelji te prijatelji općinske uprave.

U ime Općine Vir, ruže je virskim dama darovao viši stručni suradnik Antonio Vučetić, dok su u ime poduzeća „Vir turizam“ praznično jutro pripadnicama ljepšeg spola uljepšali direktor Željan Kalac, zamjenik Marino Rukavina i djelatnik Turističke agencije „Vir turizam“ Srđan Liverić.vir
Općina Vir jedna je od rijetkih jedinica lokalne samouprave u Zadarskoj županiji koja još od 2008. godine tradicionalno i svečano proslavlja Dan žena. Riječ je o međunarodnom prazniku koji se obilježava širom svijeta 8. ožujka, a osim pokazivanja poštovanja, ljubavi i razumijevanja žena, svrha mu je i proslava njihovih ekonomskih, političkih i društvenih postignuća.

Izvor: Virski list

vir dan zena 2