ŽESTOK NAPAD NA MINISTRA NAKIĆA NA FACEBOOKU Iznose detalje iz ljubavnog života

Cjelokupni rad ministra Darija Nakića našao se na udaru pojedinaca koji su napravili pomnu analizu svih njegovih poteza, od imenovanja za ravnatelja bolnice do danas.

Optužilo ga se da da je, dok je bio ravnatelj Opće bolnice Zadar, stvorio ogromne dugove, kojima je na kraj stala aktualna sanacijska upraviteljica Andrijana Bedalov. Iznijete su brojne kritike i na račun Vesne Zubčić, koja je bila njegova suradnica kao dugogodišnja šefica javne nabave, a protiv koje je podignuta kaznena prijava i čeka je suđenje.

Čak je analiziran i Nakićev ljubavni život.

Cjelokupan poduži tekst objavljen je u jednoj javnoj grupi na Facebooku koja broji nekoliko tisuća članova, a članstvo se svakim danom povećava.

Ne zna se tko ju je osnovao ni tko je administrira, međutim, tekst o Nakiću je napisan izrazito detaljno, sa puno informacija, gramatički i stilski dotjeran, a uz njega je priložena i preslika kaznene prijave poslane USKOK-u, DORH-u i ostalim institucijama protiv dogradonačelnika Zvonimira Vrančića. Prijavu su spomenute institucije uredno zaprimile.

U tekstu se navodi da im je cilj diskreditirati Darija Nakića zato jer, između ostalog, na pozicijama na koje je postavljen proizvodi gubitke koji se pokrivaju novcem svih građana, iz proračuna.

Primjerice, dogodi se muljaža u bolnici, oko izgradnje kuhinje, uslijede kaznene prijave, ali gubitke nastale pri tome opet plaćaju građani.

Koliko će ovakva borba, anonimna i preko Facebooka, dati rezultata ostaje za vidjeti.

 

12593699_829993873779417_9202470701186555680_o