ZGROŽENE ZADRANKE Muškarac šeta raskopčanih hlača i pokazuje spolovilo!

Više žena doživjelo je ovih dana šokantnom iskustvo dok su u večernjim satima šetale ulicama Poluotoka.

Kad bi se zatekle same u nekoj ulici, naišao bi muškarac u dugom kaputu, stao pred njih i raširio kaput. Letimičnim pogledom su zaključile da je bio gol, odnosno vidjelo mu se spolovilo.

Svoja iskustva iznijele su na Facebooku.

Čini se da ovo nije prvi put da se Zadranke susreću s ovim čovjekom. Slične stvari događale su se i prije nekoliko godina, pa sumnjaju da se radi o istoj osobi.

Jedna od njih je ispričala:

“Hodala sam sporednom ulicom od Kina Pobjeda prema Trgu kad se ispred mene stvorio lik. Otvorio je dugi kaput i vidjelo se da ispod nema ništa. Ostala sam šokirana i samo sam pojurila naprijed i ušla u kafić na Trgu. Nisam znala bi li zvala policiju, pa sam na kraju odustala i otišla doma.” – ispričala je A. Z.

Drugoj se slično dogodilo u ulici koja vodi kroz gradsku pijacu, od ureda odvjetnika Šaline i restorana Malo misto, pa prema parkingu kraj ribarnice.

“Bilo je mračno i jako sam se prepala. Mislim da se radi o starijem čovjeku. Neću tako skoro ići u grad” – ogorčena je i ljuta 52-godišnja Mirjana Š.

Podsjetimo, i gradski vijećnik Josip Vlahović svojedobno je upozoravao gradonačelnika na to da oko pijace nema adekvatne rasvjete, te da se tamo okupljaju sumnjivi tipovi i manijaci.

“Noću i kad padne mrak tamo je zastrašujuće i proći. Okupljaju se silovatelji i razno razni sumnjivi likovi.” – upozorio je Vlahović na Gradskom vijeću.

Je li koja žena podnijela prijavu policiji, za sada nije poznato. Odgovor na to imat ćemo u ponedjeljak.

Za sada se zna da je jedan muškarac svojedobno bio uhićen jer je u Foši sjedio u automobilu i masturbirao gledajući prolaznice,  a drugi je uhićen prije nekoliko mjeseci u Biogradu. Tamo je na kolodvoru pokazivao spolovilo ženama koje su dolazile kupiti autobusnu kartu.