ZGROŽENI KUPCI: U Plodinama prodaju smokve po kojima gmižu crvi dugi dva i po centimetra! ZGROŽENI KUPCI: U Plodinama prodaju smokve po kojima gmižu crvi dugi dva i po centimetra!
Redakciji portala Kalelarga obratila se čitateljica iz Zadra koja je zgrožena smokvama koje je kupila u Plodinama. “Kupila sam tamo smokve i kad sam... ZGROŽENI KUPCI: U Plodinama prodaju smokve po kojima gmižu crvi dugi dva i po centimetra!

Redakciji portala Kalelarga obratila se čitateljica iz Zadra koja je zgrožena smokvama koje je kupila u Plodinama.

“Kupila sam tamo smokve i kad sam došla doma, servirala ih djeci. Nisam se puno ni zagledavala u njih, jer sam i ranije znala kupovati smokve u Plodinama, pa su bile dobre. Djeca su stala vrištati kad su vidjela da iz njih izlaze crvi veličine dva do tri centimetra. Bacila sam ih u smeće i drugi dan otišla do Plodina pogledati druge smokve. Tamo je bilo 50-ak pakovanja, prodavale su se na sniženju i pri samom pogledu su se vidjeli crvi. Evo šaljem vam fotografije da vidite. Upozorila sam djelatnicu na to, ali ona je rekla da su dobili nalog da ih prodaju i da ih ne može povući.” – ispričala nam je čitateljica (podaci poznati redakciji”.

Dodala je kako su se te smokve i dalje nastavile prodavati.
“Oni vjerojatno računaju da će ih prodati, pa da će ih ljudi kad vide crve baciti u smeće, te da su svejedno zaradili na pokvarenim smokvama. Žalosno.” – zaključila je čitateljica.

S obzirom na ovo sve, zatražili smo službeno očitovanje od Uprave Plodina. Iako smo im službeni novinarski upit poslali prije više od 15 dana (koliko je rok na koji moraju odgovoriti), oni se do danas nisu očitovali.

 

 

 • Lijana

  1. studenoga 2015. #1 Author

  Gadi mi se ovo viditi. Povratiti ću

  Odgovori

 • Martin

  1. studenoga 2015. #2 Author

  Pa ovo nije ništa čudno. Ja sam našao krepanu pticu na polici s brašnom u Zadru, kod Intermoda

  Odgovori

 • Danilo

  1. studenoga 2015. #3 Author

  Briga njih, glavno da se proda. Ja sam kupio hrenovke koje su smrdile i bile pokvarene

  Odgovori

 • Danilo

  1. studenoga 2015. #4 Author

  Moja susjeda je vidila ptice kako kljucaju meso i rekla mesaru u Plodine centru, a on se samo nasmijao i rekao da je tako svaki dan.

  Odgovori

  • Lino

   1. studenoga 2015. #5 Author

   I ja vidim tamo ptice svaki dan.

  • Spiro

   1. studenoga 2015. #6 Author

   Meni ne smetaju.

 • Najgore smeće

  1. studenoga 2015. #7 Author

  Ja ne kupujem po centrima , pogotovo Plodinama. Svi znaju da se tamo prodaje najgore smeće pogotovo na akcijama. Ja smatram da je najbolje kupovati na pijaci. Tamo kupim što me volja, pogledam, a ko treba i probam.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.