Žigosanu učenicu napadaju da je nosila ustašku majicu i zaslužila ožiljak na ruci Žigosanu učenicu napadaju da je nosila ustašku majicu i zaslužila ožiljak na ruci
Nakon što je u javnost ‘procurila’ fotografija s Facebook profila na kojoj žigosana 15-godišnja djevojka iz Zadra pozira u majici s ustaškim znakovljem, njezin otac... Žigosanu učenicu napadaju da je nosila ustašku majicu i zaslužila ožiljak na ruci

Nakon što je u javnost ‘procurila’ fotografija s Facebook profila na kojoj žigosana 15-godišnja djevojka iz Zadra pozira u majici s ustaškim znakovljem, njezin otac oštro je reagirao rekavši kako se uopće ne radi o ‘ustaškoj’ majici.

“Ta majica je kupljena u Vukovaru za humanitarnu pomoć Vukovaru. Kada su djeca bila na ekskurziji u Vukovaru svi su kupovali te majice. Čak su i profesori kupovali ovakve majice i one se legalno prodaju u cijeloj Hrvatskoj – rekao je otac za 24 sata.

Također je upitao je li po tome ustaški grb i na crkvi Sv. Marka u Zagrebu jer je na grbu prvo polje bijelo.

Naime, nakon što je objavljeno da je djevojka nosila spomenutu majicu, mnogi su je u komentarima napali, a išli su čak tako daleko da napišu da je i zaslužila žigosanje, odnosno trajni ožiljak.

  • Ciro

    10. veljače 2019. #1 Author

    Ma naravno da je curi bila fora slikati se za instagram u majici za “humanitarne” svrhe… koje gluposti.. dajte pokrijte se po ušima. Priznajte da je mladež zatrovana našim sranjima i da je ona ogledalo nas samih a mi smo – DNO!!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.