Žilić: HSP AS je u koaliciji s četničkim SDSS-om, a Jamnicki tobože smetaju cajke

Nakon što je Miranda Jamnicki, predsjednica Gradskog odbora HSP- Ante Starčević u svom priopćenju objavljenom na portalu Kalelarga info, podržala otkazivanje srpskog folk pjevača koji je trebao nastupiti u Bibinjama i pozvala roditelje da ne odgajaju djecu kao ljubitelje cajki, reagirao je županijski vijećnik Angelo Žilić, koji je ovaj njen postupak opisao kao – licemjerstvo. Njegovo priopćenje objavljujemo u nastavku.

“Političko licemjerstvo ne poznaje granice!

Puno puta možemo u medijima vidjeti i čuti poziv za ujedinjenje svih domoljubnih desnih i centar desno stranaka i pojedinaca koji bi pod zajedničkim barjakom i savezništvom mogli donijeti određenu prevagu na izborima a samim tim biti i ključni čimbenik u kreiranju vlasti.
Sve nas koji se trudimo osvjetlat obraz pravom patriotizmu, ljubavi prema domovini, kulturi, tradiciji i narodu se naziva razaračima i onima koji žele podijele samo zato što smatramo da u mnogim tim desnim opcijama postoje stranke i pojedinci koji rade samo za vlastiti interes a na štetu države i naroda.
Vidimo da je u zadnje vrijeme od nekih domoljubnih stranaka jako popularno u medijskom prostoru poticati zabrane koncerata na kojima se pjevaju cajke od strane srpskih izvođača.

Danas je Jamnicki, predsjednica gradske organizacije HSP AS grada Zadra dala izjavu za jedan lokalni zadarski portal u kojem navodi da daje podršku Bibinjama u njihovoj zabrani koncerta određenih izvođača i pjesama zbog povezanosti sa velikosrpskim i četničkim pokretom.
Sve bi to bilo za svaku pohvalu da ta stranka kojoj ona pripada i gdje obnaša visoku funkciju nije, pazite sada ovo, u KOALICIJI SA SDSS-OM u skupštini Zadarske županije.
Strankom koju je osnovao ni više ni manje nego jedan od najvećih ratnih zločinaca i krvnika nakon Drugog svjetskog rata Goran Hadžić a kojoj je sada na čelu notorni Pupovac zbog čije se koalicije sa vrhom vlasti ne istražuju mnogobrojni zločini iz Domovinskog rata u Lijepoj našoj i koja radi kontra Hrvatskih interesa.
Draga gospođo Jamnicki, nemam protiv vas privatno apsolutno ništa, nekoliko puta sam sa vama bio u prilici razgovarati i dijelimo puno zajedničkih ideja i stavova, ali za mene patriotizam ne poznaje licemjerstvo i nije na prodaju. Jer podržavati SDSS u županiji a na drugoj strani blatiti sve ono što proizlazi od te stranke koja veliča četnički pokret i svo zlo je upravo to – LICEMJERSTVO.
Dok se javno ne odreknete te nakaradne koalicije vaše političke stavove i stavove vaše stranke ću od danas pa nadalje doživljavati kao skupljanje jeftinih političkih bodova na desnom spektru zbog nadolazećih izbora.

Upravo zbog ovakvih i njima sličnih aktera na političkoj lokalnoj i nacionalnoj sceni ljudi gube povjerenje u iskrene domoljubne opcije.
Ovo je jedan od razloga zašto sam se angažirao u politici, da pokažem da postoji i drugi put a ne put licemjerstva i sitnih interesa.
Ujedno je ovo odgovor svima onima koji me pitaju zašto nisam za ujedinjenje.
Sa ovakvim politikama, strankama i pojedincima koji šire ovakve stavove i jeftinu demagogiju iskorištavajući svetinju i žrtvu Domovinskog rata za svoje vlastite političke interese poručujem da je dosta više.
Dosta je više i svih onih koji rade za osobne interese kao neki čelnici političkih organizacija samo da se dočepaju saborskih fotelja.
Sa takvim ljudima nikad neću ući u savezništvo jer smatram da je politika puno više od ovoga.” – poručio je Žilić.