ŽIVI ZID I STARČEVIĆANCI VODE, SLIJEDE SDP I HDZ Anketa traje do nedjelje na večer ŽIVI ZID I STARČEVIĆANCI VODE, SLIJEDE SDP I HDZ Anketa traje do nedjelje na večer
Do sada je u anketi portala Kalelarga na postavljeno pitanje “Da su sutra izbori, za koga biste glasovali” – odgovorilo 1605 osoba. Najviše glasova... ŽIVI ZID I STARČEVIĆANCI VODE, SLIJEDE SDP I HDZ Anketa traje do nedjelje na večer

Do sada je u anketi portala Kalelarga na postavljeno pitanje “Da su sutra izbori, za koga biste glasovali” – odgovorilo 1605 osoba.

Najviše glasova trenutno ima Živi zid (30,55%), a slijedi ih HSP dr Ante Starčevića (20.15).
SDP ima 19.01 posto, a HDZ još manje – 16.02 posto. Slijedi ORAH sa 4.05 posto, te još neke manje stranke, koje su osvojila nešto malo glasova.
Odražava li anketa pravo stanje stvari, ili su birači Živog zida bili najviše angažirani oko glasovanja, teško je reći, međutim, nema sumnje da će ova stranka na izborima ostvariti dobar rezultat.
Podsjetimo, i na predsjedničkim izborima ostvarili su značajan rezultat.
Anketa traje do nedjelje u ponoć, pa svi koji žele, mogu i dalje glasovati.

Podsjećamo, anketu potražite na portalu Kalelarga (pri dnu u desnom stupcu).

Zahvaljujemo svima svima koji su sudjelovali.

 

 • Pravaško srce

  19. rujna 2015. #1 Author

  Bravo za HSP AS, koji je tek nedavno uvršten u ovu anketu (naknadno), tako da je trebalo stizati zaostatak za drugim strankama, koje su već tjednima u ovom izboru glasovanja (nije fer imati takvu polazišnu osnovu). Ipak, ostvarili su zavidan rezultat ! 🙂

  Odgovori

  • Ivan

   20. rujna 2015. #2 Author

   Laž i namještaljka. Niste bili u anketi, a onda ste nrkim čudom naknadno uvršteni da bi odmah naglo došli na prvo mjesto. Prozirni ste. I budala vidi da se radi o namještaljci.

 • Vlatka Vugrinec

  19. rujna 2015. #3 Author

  Svakako sam za živi zid , dio te ekipe poznajem i imala sam prilike biti dio tima na sprijećavanju deložacije jedne Zagrebaćke obitelji , Za desset dana tu istu obitelj čeka ponovno pokušaj deložacije i da ponovo ču stati bok uz bok mojim zidašima , mojim žutim anđelima .

  Odgovori

 • dunja

  20. rujna 2015. #4 Author

  smatram po učinjenom u ovih 4 godine o stanju malih građana,ova sadašnja vlast za nas građane koji imaju mala primanja bilo mirovine plaće i sl i k tome su nas blokirali u banci,sa ne razmišljanjem kak tim građanima taj problem da se rješi,več ih puštaju još dublje u dublji podrum! a zato se živi zid borijo cjelo vrijeme da građani ne budu deložirani iz svojih domova,zato ja dajem šansu živom zidu- sretno živi zid!,vi ste naša nada i spas da iziđemo iz ovog podruma koji se ruši!

  Odgovori

 • Rade

  20. rujna 2015. #5 Author

  Stvarno sumnjivo kako ste naglo došli na prvo mjesto.

  Odgovori

 • cristiano

  20. rujna 2015. #6 Author

  hsp as je minorna stranka koja se šlepa sa hdz

  Odgovori

 • petar

  20. rujna 2015. #7 Author

  Može se glasati i nekoliko puta sa istog mobilnog 🙂 tako da ova akenta baš i nije naj naj …. Pratim broj glasova i kliknem , veceras sam i opet glaso i primilo 🙂 bilo je 2155 sad je 2156 🙂

  Odgovori

 • Hunt

  21. rujna 2015. #8 Author

  Nista čudno odradila je to Pravaška mašinerija

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.