ŽIVKO KOLEGA POZVAO: Predložite osobe koje zaslužuju nagradu Grada Zadra! ŽIVKO KOLEGA POZVAO: Predložite osobe koje zaslužuju nagradu Grada Zadra!
Živko Kolega, predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra, objavio je poziv za podnošenje prijedloga za javna priznanja Grada Zadra za 2015. godinu koja se dodjeljuju... ŽIVKO KOLEGA POZVAO: Predložite osobe koje zaslužuju nagradu Grada Zadra!

Živko Kolega, predsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra, objavio je poziv za podnošenje prijedloga za javna priznanja Grada Zadra za 2015. godinu koja se dodjeljuju na svečanoj sjednici u povodu Dana grada Zadra, 24. studenog, na blagdan Sv. Krševana, nebeskog zaštitnika Zadra.

Sve fizičke i pravne osobe svoje prijedloge za dodjelu javnih priznanja Grada Zadra mogu podnijeti do 20. listopada ove godine.

Prijedlozi se mogu podnositi za proglašenje počasnim/om građaninom/kom grada Zadra, za dodjelu Nagrade grada Zadra za životno djelo, za dodjelu Nagrade grada Zadra i za dodjelu Grba grada Zadra.

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se u pismenom obliku s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom. Prijedlog mora sadržavati pismenu suglasnost fizičke osobe koja se predlaže za javno priznanje, osim prijedloga za posthumna priznanja.

U prijedlogu se točno mora navesti na koje se javno priznanje odnosi prijedlog. Isti predlagatelj ne može isti prijedlog predložiti za različita priznanja.

Prijedlozi se upućuju na adresu: Grad Zadar, Odbor za dodjelu javnih priznanja, Zadar, Narodni trg.

 

 • Sio

  22. rujna 2015. #1 Author

  Sve vrvi od zaslužnih

  Odgovori

 • Jure

  22. rujna 2015. #2 Author

  Dajte Kalmeti hahaha

  Odgovori

  • dane

   22. rujna 2015. #3 Author

   Šupi

  • Miki

   22. rujna 2015. #4 Author

   Da da to bi bilo lipo prid mirovinu da čovjek dobije nagradu za životno djelo hahaha

 • plenty of fish dating site of free dating

  25. rujna 2015. #5 Author

  I always emailed this website post page to all my contacts, because if
  like to read it afterward my contacts will too.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.