Znanstvena knjižnica u Zadru otvara se 27. travnja Znanstvena knjižnica u Zadru otvara se 27. travnja
Znanstvena knjižnica Zadar temeljem odluke Vlade Republike Hrvatske otvorit će se za korisnike 27. travnja 2020. godine, prema ograničenom sustavu rada. Radno vrijeme Knjižnice... Znanstvena knjižnica u Zadru otvara se 27. travnja

Znanstvena knjižnica Zadar temeljem odluke Vlade Republike Hrvatske otvorit će se za korisnike 27. travnja 2020. godine, prema ograničenom sustavu rada.
Radno vrijeme Knjižnice od ponedjeljka do petka bit će od 8 do 15 sati dok će subotom Knjižnica biti otvorena od 8 do 13 sati
Radi osiguranja preporučenog razmaka u čitaonici će se moći raditi isključivo na mjestima na kojima će biti istaknuta oznaka Mjesto za rad.
Upotreba sredstava za dezinfekciju obvezna je pri ulasku u Knjižnicu.
Korisnici će posuđenu građu moći vratiti i u prizemlju Knjižnice gdje će biti postavljene označene kutije ispred čitaonice za osobe s invaliditetom. Dežurnom knjižničaru treba ostaviti osobne podatke radi naknadnog kontakta u svezi razdužene građe.
Radujemo se ponovnom susretu s Vama i molimo da pratite daljnje obavijesti o mogućim izmjenama u radu i uslugama Knjižnice sukladno uputama nadležnih tijela.