Zoran Milanović uvjerljivo pobijedio Zlatka Komadinu na području Zadra i Zadarske županije! Zoran Milanović uvjerljivo pobijedio Zlatka Komadinu na području Zadra i Zadarske županije!
Zoran Milanović je novi, stari predsjednik SDP-a! Tako su odlučili članovi stranke koji su po načelu “jedan član – jedan glas” birali između Milanovića... Zoran Milanović uvjerljivo pobijedio Zlatka Komadinu na području Zadra i Zadarske županije!

Zoran Milanović je novi, stari predsjednik SDP-a!

Tako su odlučili članovi stranke koji su po načelu “jedan član – jedan glas” birali između Milanovića i njegovog protukandidata Zlatka Komadine.

Uvjerljivu pobjedu Zoran Milanović je ostvario i u Zadru, gdje su članovi velikom većinom podržali dosadašnjeg predsjednika SDP-a za novi mandat u naredne četiri godine. Na izborima u Zadru Zoranu Milanoviću je povjerenje ukazalo 83% članova izašlih na izbore, dok je 17% članova povjerenje ukazalo Zlatku Komadini .

U Zadarskoj županiji Zoran Milanović je osvojio 64% glasova, a Zlatko Komadina 36% . U odnosu na Zadar gdje je izašlo 65% članova, u Županiji je izlaznost bila niža i iznosila je 57%. Podaci su neslužbeni i postoje moguće manje korekcije.