Župa Uznesenja BDM na Belafuži slavi 50 godina utemeljenja Župa Uznesenja BDM na Belafuži slavi 50 godina utemeljenja
Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije na Belafuži slavi 50 godina utemeljenja te 900 godina prvog spomena starodnevne crkve Gospe Maslinske. Tim povodom u srijedu... Župa Uznesenja BDM na Belafuži slavi 50 godina utemeljenja

Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije na Belafuži slavi 50 godina utemeljenja te 900 godina prvog spomena starodnevne crkve Gospe Maslinske. Tim povodom u srijedu 28. studenoga, nakon svete mise koja će početi u 18 sati, u župnoj crkvi predstavit će se knjiga Gospa u Masliniku: Prvih devetsto godina autora Nebojše Gunjevića i Šime Ćurka. Pozivam vas da u skladu s Vašim mogućnostima medijski popratite ovaj događaj.

Napominjemo da će u subotu 1. prosinca u 10 sati, točno na 50. obljetnicu ustanove župe, msgr. Želimir Puljić, nadbiskup zadarski, predvoditi svečano zahvalno Euharistijsko slavlje. Kao bliža priprava za ovaj događaj u župi će se u srijedu, četvrtak i petak, od 28. do 30. studenoga, u 18 sati u sklopu trodnevnice slaviti svete mise u 18 sati na kojima će propovijedati don Anton Šuljić, koji je od 1985. do 1992. bio župni vikar na Belafuži. Nakon mise u četvrtak bit će euharistijsko klanjanje za duhovna zvanja dok će u petak biti prigoda za ispovijed.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.