Župan Božidar Longin primio u Domu županije veleposlanika Kraljevine Norveške Župan Božidar Longin primio u Domu županije veleposlanika Kraljevine Norveške
Župan Božidar Longin sa suradnicima primio je u Domu županije veleposlanika Kraljevine Norveške Nj. E. Haakona Blankenborga i njegovu zamjenicu Hommu Latif.Upoznavši goste s... Župan Božidar Longin primio u Domu županije veleposlanika Kraljevine Norveške

Župan Božidar Longin sa suradnicima primio je u Domu županije veleposlanika Kraljevine Norveške Nj. E. Haakona Blankenborga i njegovu zamjenicu Hommu Latif.
Upoznavši goste s osnovnim podacima o Zadarskoj županiji, župan je naglasak stavio na razvoj luke Gaženica kao home porta za cruisere, širenje Zračne luke Zadar, izgradnju i opremanje ribarskih luka, kao i dodatno unaprjeđivanje marikulture.
Upravo je suradnja na području marikulture bila u fokusu interesa norveške strane. Veleposlanik je izrazio želju za povezivanjem norveških klastera s tvrtkama na području Zadarske županije, i to ne samo u kontekstu proizvodnje, već i istraživanja te razvoja novih tehnologija.