Župan Zrilić poželio Bibinjcu Stjepanu Gveriću puno uspjeha na dužnosti ravnatelja

U četvrtak, 27. kolovoza 2015. godine župan Stipe Zrilić primio je dugogodišnju ravnateljicu Zavoda za prostorno uređenje Zadarske županije Nives Kozulić koja za nekoliko dana odlazi u mirovinu te novog ravnatelja te ustanove Stjepana Gverića koji tu dužnost preuzima 1. rujna ove godine.
Župan je gospođi Kozulić zahvalio na dosadašnjem uspješnom radu i velikom angažmanu koji je Zavod za prostorno uređenje doveo do respektabilne ustanove koja prije svega vodi računa o zaštiti prostora, a novom je ravnatelju zaželio uspjeh te istaknuo kako se nada da će nastaviti raditi s istim ritmom i velikim entuzijazmom.
Također je istaknuo kako se trebamo prilagoditi življenju u europskom vremenu, ali da ne smijemo zaboraviti naš prostor koji je naša najveća nacionalna vrijednost.
Zahvalivši se na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, Nives Kozulić je posebno istaknula kako je cijeli svoj radni vijek u prostornom planiranju nastojala sačuvati i unaprijediti prostor u kojem živimo kao naš najvrjedniji resurs .
„Ono što mogu bez zadrške svjedočiti jest naša ustrajnost u bitci za očuvanje i unaprjeđenje prostora. Iz nje smo često izlazili snuždeni zbog teških kompromisa koje smo morali prihvaćati, ali nikada ne izdajući poslanje koje nam je dodijeljeno“, rekla je Nives Kozulić i zahvalila još jednom na razumijevanju, podršci i ustrajnosti na služenju zajedničkom dobru.
Novi ravnatelj Stjepan Gverić zahvalio je na ukazanom povjerenju i izrazio svoje uvjerenje da će posao ravnatelja obnašati u interesu Županije i svih njezinih građana.