Županijski HSP dr. Ante Starčević dogovara suradnju sa Suverenistima

Predsjedništvo Županijskog odbora HSP-a dr. Ante Starčević, na čelu sa Slobodanom Pićom Devićem, ovih dogovara suradnju sa Suverenistima, te se pregovara oko mogućnosti zajedničkog izlaska na izbore.

Podsjetimo, nakon što je stranka HSP dr. Ante Starčević zbog lošeg rada bivšeg vodstva upala u dugove i završila u stečaju, novo vodstvo angažiralo se maksimalno oko toga da spasi stranku i otplati dugove, te su u tome uspjeli.

“Osnaženi smo novim članovima koji nam svakodnevno pristupaju, te se pripremamo se za lokalne izbore. Vodimo razgovore s potencijalnim partnerima oko suradnje i moguće koalicije, ali spremni smo i samostalno izaći za izbore.” – poručio je Dević.

Podsjetimo, na županijskoj razini HSP dr. Ante Starčević pridružile su se i braniteljske udruge proizašle iz Domovinskog rata, te zajedničkim snagama žele izboriti svoje mjesto u gradskom vijeću i županijskoj skupštini, kako bi se mogli boriti za projekte i interese građana.

Pridružio im se i niz sportaša, poduzetnika i mladih intelektualaca, a njih će predstaviti uoči lokalnih izbora.

“Imamo velik broj kvalitetnih ljudi koji su se dokazali na svojim područjima djelovanja. Možemo sastaviti jako dobre izborne liste. Vjerujemo da ćemo osvojiti povjerenje birača.” – zaključio je Dević.