Županijski stožer pokušao zataškati da je umro pacijent zaražen korona virusom Županijski stožer pokušao zataškati da je umro pacijent zaražen korona virusom
Budući da je nacionalni Stožer civilne zaštite izvijestio danas o jednoj preminuloj osobi (M,1939 g.) u Općoj bolnici u Zadru, Stožer civilne zaštite Zadarske... Županijski stožer pokušao zataškati da je umro pacijent zaražen korona virusom

Budući da je nacionalni Stožer civilne zaštite izvijestio danas o jednoj preminuloj osobi (M,1939 g.) u Općoj bolnici u Zadru, Stožer civilne zaštite Zadarske županije naknadno je izvjestio da je osoba preminula. U priopćenju za javnost pravdaju se kako je osoba preminula od posljedica maligne bolesti kojoj je u obradi dokazana i infekcija koronavirusom.

Zbog čega nisu odmah izvijestili o tome, nego tek nakon što je informaciju objavio nacionalni Stožer, te radi li se o pokušaju zataškavanja slučaja, ostaje nejasno.

Naime, i do sada umrle osobe imale su, uz korona virus, i druge dijagnoze, pa se svejedno o njihovoj smrti izvještavalo.

Je li ovo jedini slučaj o kojem nisu izvijestili javnost, ili je umrlo još osoba, ostaje za sada nepoznato.