Županijski vijećnik Nenad Klarić pristupio HSP dr. Ante Starčević u Zadru Županijski vijećnik Nenad Klarić pristupio HSP dr. Ante Starčević u Zadru
Vijećnik Nenad Klarić koji je u Županijsku skupštinu Zadarske županije ušao na listi Domovinskog pokreta, nakon unatarstranačkih previranja i odlaska Miroslava Škore sa čelne... Županijski vijećnik Nenad Klarić pristupio HSP dr. Ante Starčević u Zadru

Vijećnik Nenad Klarić koji je u Županijsku skupštinu Zadarske županije ušao na listi Domovinskog pokreta, nakon unatarstranačkih previranja i odlaska Miroslava Škore sa čelne pozicije, odlučio se pridružiti Hrvatskoj stranci prava dr. Ante Starčević.

U društvu predsjednice Gradskog odbora, Mirande Jamnicki, potpisao je pristupnicu, a čestitao mu je i predsjednik stranke Slobodan Pićo Dević.

Evo što je kazao:

“Danas je gospodin Nenad Klarić pristupio Hrvatskoj stranci prava dr. Ante Starčević. On je po struci magistar agronomije. Zahvaljujemo mi mu na dolasku u našu stranku, te prepoznavanju istih vrijednosti koje njeguje naša stranka. Gospodin Klarić zalagat će se u Županijskoj skupštini za razvoj ruralnih krajeva naše županije, te ostanak mladih obitelji na svojim ognjištima. Predlagat će razvojne projekte za ekološku proizvodnju u poljoprivredi, razvoj održivog turizma Ravnih kotara i Bukovice, sto znači i ostanak mladih obitelji, te općenito demografsku politiku nase županije.

Kao stranka zalagat cemo se za kvalitetniji život svih nasih stanovnika, te cemo predlagati projekte u kojima se mora naci mjesta za mlade školovane ljude, te ih stimulirati da istanu u nasoj županiji.” – poručio je Dević.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.