Žuvela: Tražimo stomatologa vikendom i higijenske potrepštine za učenice Žuvela: Tražimo stomatologa vikendom i higijenske potrepštine za učenice
Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača  dr. Ivica Žuvela poslao je priopćenje za medije koje objavljujemo u cijelosti. “Klub vijećnika izabranih s liste grupe... Žuvela: Tražimo stomatologa vikendom i higijenske potrepštine za učenice

Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača  dr. Ivica Žuvela poslao je priopćenje za medije koje objavljujemo u cijelosti.

“Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela predao je amandman na  Proračun Zadarske Županije  za 2022. godinu. Predloženi amandman ima za cilj  osigurati sredstva za higijenske  potrepštine učenicama koje pohađaju VI do VIII razred osnovne škole te I do V razred srednje škole u Zadarskoj županiji. Unutar te skupine brojimo 5819 učenica od kojih neke  žive u riziku od siromaštva.

 Dio je to zajedničke borbe Županije koja poštuje dostojanstvo svih svojih sugrađana i sugrađanki.

Osim navedenog  Klub vijećnika izabranih s liste grupe birača dr. Ivica Žuvela će predložiti i druge amandmane među kojima ističemo  izdvajanjem  sredstava za dežurnog stomatologa vikendima i sredstva potrebna za nastavak ulaganja u hospiciji na Babindubu te još nekoliko drugih inicijativa o kojima ćemo vas naknadno izvijestiti.”

Kluba vijećnika izabranih s liste grupe birača

                   Dr. Ivica Žuvela

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.